KAMPAGNE: Budskabet skal ud! Op til 3 måneders GRATIS abonnement! Læs mere om kampagnen her

1

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger et eller flere af siderne på nordicscreen.dk modtager du automatisk én eller flere cookies. Cookies er en lille tekstfil, som er en unik identifikation af en bruger. Langt de fleste browsere er som standard sat op til at acceptere cookies, da de fleste hjemmesider kræver det for, at kunne tilgå dem. Hvis du ønsker, at blokere for cookies, kan du ændre indstillingen i din browser.

Hvis du ønsker, at slette cookies og anden browserdata findes der en vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

 

Generelt

Dette website udbydes af NordicScreen, og når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret, om de informationer der indsamles, hvordan informationerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. NordicScreen forpligtiger sig til at overholde de af NordicScreen til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies

Når du besøger et eller flere af siderne på nordicscreen.dk modtager du automatisk én eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus!

I hvor lang tid opbevares cookies?

Når du besøger nordicscreen.dk opbevares cookies i 2 år. Bemærk venligst at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: https://minecookies.org/cookiehandtering. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

Hvad bruges cookies til på nordicscreen.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger nordicscreen.dk, bruges der cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde gives der mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. nordicscreen.dk bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Alle der besøger nordicscreen.dk får dermed tildelt en “session cookie”, der indeholder et unikt ID. Denne “session cookie” forsvinder, så snart, at du (brugeren) lukker din browser ned. Og den indeholder ikke andre oplysninger en dette unikke ID. Herudover gør NordicScreen brug af Google Analytics og Google Adwords. Google Analytics bruger cookies i bestræbelserne på at udarbejde rapporter om brugernes adfærd på vores hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at både Google Analytics og Google AdWords cookies ikke indsamler personlig data, om nordicscreen.dk brugere.

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger, kan henvendelser rettes til: NordicScreen, Normansvej 1, 8920 Randers NV.

Personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og der indsamles aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos NordicScreen, skal du rette henvendelse på e-mail info@nordicscreen.dk eller telefon 71 92 62 22. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Eksempler på cookies der benyttes:

 

Google Analytics / Google Tag Manager

Cookien fra Google Analytics / Google Tag Manager giver os mulighed for, at se oplysninger omkring aktiviteten og adfæren på hjemmesiden for de enkelte brugere. Det er bl.a. adfærd så som sidevisninger, tidsforbrug, afvisningsprocenter, besøgte sider mm. Alle oplysninger er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til enkeltpersoner. Dette er med til at beskytte dit privatliv.

Google Ads

Google Ads cookies giver os mulighed for, at se hvilke sider der fører til oprettelse af brugere af vores software samt udfyldelse af kontaktformular. Dermed har vi bedre mulighed for, at effektivere vores budget i Google Ads. Disse informationer er ikke personligt identificerbare.

 

Remarketing

En remarketing cookie placeres på din enhed og betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan vi vise dig annoncer for NordicScreen og vores produkter, som du måske er interesseret i på baggrund af din tidligere adfærd på hjemmesiden. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

 

Facebook Remarketing

Med en Facebook Pixel på din enhed ved Facebook, at du har besøgt vores hjemmeside. Vi antager derfor, at du har en interesse i vores produkter og NordicScreen generelt. Når du efterfølgende besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger eller kampagner med relevant indhold. Du kan anvende dine priv

 

ActiveCampaign

En cookie fra ActiveCampaign på din enhed anvendes til, at opsamle de enkelte brugeres adfærd på hjemmeside samt nyhedsbreve.

 

Leadfeeder

Leadfeeder er en analysetjeneste, der er baseret på Google Analytics data. Vi får informationer omkring hvilke virksomheder, der besøger vores hjemmeside. Disse informationer er ikke personligt identificerbare.

 

Disse betingelser er gyldige fra den 25. maj 2020 og erstatter alle tidligere versioner.
Betingelses version: V.1.0

Du kan helt gratis oprette en konto og designe din helt egen infoskærm

Vores support sidder også klar til at hjælpe dig!

Bang&Olufsen logo
verdo-ref
Arbejdstilsynet logo
Hørkram logo
Aalborg Universitet logo
bauhaus-ref

Forhandlere

LCD Media logo
i-Charge logo

Cipex logo

Profox logo

Proshop Europe logo

Itino logo

Provira logo

Johnsen logo

Logo NordicScreen hvid og grøn

NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
E-mail:
info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22