22. marts 2021

Developer Intern

Vil du være med til at gøre Danmarks bedste software til intelligente skærmløsninger kendt i hele verden, så skal du i praktik hos os.

NordicScreen er en dansk softwarevirksomhed med 10 topmotiverede ansatte, som mener teamwork og medbestemmelse er vejen til success. Vores tilholdssted er Netværkshuset N1 i Randers. Udover vores kontor i Randers elsker vi at arbejde remote og er bestemt ikke fremmede overfor en god kombination.

Med over 50 forhandlere i Nordeuropa og USA sælger NordicScreen produkter til kunder som: Hilton Hotel i New York, Novozymes, Bronuts Donuts, Bauhaus, Sport24 og mange flere.

Ved os vinder det bedste argument, det gør ingen forskel det kommer fra en praktikant eller direktør. Som praktikant i app udvikling vil du blive en del af udvikler-teamet. Du kommer med på hele rejsen fra idé til app. Det vigtigste er, at du har lyst og mod til, at teste nye og anderledes ting af sammen med os.

Vil du være med til, at give vores kunder adgang til endnu flere apps. En app giver vores kunder mulighed for at vise indhold fra f.eks. Office365, Twitter, Facebook, Google Suites, YouTube eller noget helt tredje. Det er kun din fantasi som sætter grænserne. Derfor søger vi dygtige praktikanter med gode ideer.

Som praktikant vil du selv være med til at udvælge den eller de apps som kunne være spændende at arbejde med.

Vi arbejder med følgende teknologier:

 • MySQL
 • PHP
 • JavaScript
 • Node.js
 • HTML / CSS
 • Cloud Hosting

Ingen kan alt, det forventer vi heller ikke du kan. Vi sammensætter det rigtige forløb i samarbejde med dig. Derfor skal du sende os en ansøgning.

I NordicScreens hovedkontoret er der 24 timers fri adgang til privat fitness og lækre lokaler. Kaffemaskinen er altid i gang, mens kokken står klar med morgenmad, frisk juice og lækker lun frokostbuffet med masser af salater, hvis du er til den slags. 🙂

Du kan læse meget mere om NordicScreen som arbejdsplads her: https://nordicscreen.dk/karriere

    

  Vil du med på holdet?

  Send din skarpe ansøgning til Business Manager Peter Adamsen

  Ansøgning sendes til Peter@NordicScreen.dk

  Emne: Developer Intern

  Vores glade kunder

  Bang&Olufsen logo
  verdo-ref
  Arbejdstilsynet logo
  Bang&Olufsen logo
  Hørkram logo
  verdo-ref
  Aalborg Universitet logo
  bauhaus-ref
  Logo NordicScreen hvid og grøn

  NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
  E-mail:
  info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22