CASE

Information skal op så alle får glæde af den.
Elegant skærmløsning i Odder Kommune.

NordicScreen har leveret en Digital Signage løsning til Odder Kommune, som anvendes i jobcentret til visning af jobopslag og nyheder til brugere og ansatte. Derudover anvender kommunen flere af NordicScreens løsninger, som gør hverdagen nemmere for medarbejderne og giver overskud til, at have fokus på kerneopgaver.

Infoskærme skaber overblik i jobcenteret

Odder Kommune har valgt Q-Play infoskærme fra NordicScreen som kommunikationsværktøj til husets mange besøgende. Q-Plays mange muligheder giver kommunens medarbejdere mulighed for selv, at lave indhold som kun er rettet mod jobcenterets brugere, medarbejdere eller begge.

Q-Play kan nemt udvides med flere skærme og er derfor en perfekt løsning for Odder Kommune som ønskede et fleksibelt setup.

Michael-Wax-Due

”Muligheden for kursus i systemet, så alle vores medarbejdere blev oplært og kunne designe deres egne skabeloner, gjorde opstarten rigtig nem for os. De har desuden en rigtig god support, som altid har været klar til at hjælpe os. Vi er meget glade for samarbejdet med NordicScreen.”

Jørgen Christensen, virksomhedskonsulent i Odder Kommune

Visning af jobopslag på infoskærmene

Odder Kommune har valgt at udvide deres Q-Play løsning med Q-Play Jobnet App, dermed kan kommunen vise jobopslag direkte fra den nationale Jobnet database på alle infoskærme. Integrationen med den nationale Jobnet database sker helt automatisk.

Q-Play Jobnet App giver mulighed for valg af brancher og geografisk område, så indholdet der bliver sendt ud på skærmene bliver målrettet og relevant.

Q-Play Company Templates

Med Company Templates i Q-Play kan kommunens medarbejdere indsætte materiale og indhold på skærmene. Det betyder, at flere kan bidrage med indhold og gøre skærmene mere interessante. At flere medarbejdere har mulighed for at indsætte materiale/indhold, er helt standard i Q-Play.

Men med Company Templates har kommunens grafiske afdeling mulighed for, at opsætte retningslinjer for det indhold, der bliver lagt ind. Det betyder professionelle designs, der overholder den visuelle identitet og designlinjer, selvom der er mange brugere.

Michael-Wax-Due

”Arbejdet med Q-Play Company Templates har givet os utrolig meget værdi i kommunen. Alle medarbejder kan nu udarbejde indhold til vores skærme. Derudover er de automatiske integrationer, der henter indholdet helt af sig selv, med til at spare os rigtig meget tid.”

Jørgen Christensen, virksomhedskonsulent i Odder Kommune

Er du interesseret i, at høre mere omkring  infoskærme?

Skriv til os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på
tlf.: 71 92 62 22

1 + 5 =

Vores glade kunder

Bang&Olufsen logo
verdo-ref
Arbejdstilsynet logo
Bang&Olufsen logo
Hørkram logo
verdo-ref
Aalborg Universitet logo
bauhaus-ref

Forhandlere

LCD Media logo

i-Charge logo

Cipex logo

Profox logo

Proshop Europe logo

Provira logo

Johnsen logo

Itino logo

Jysk IT logo

Passion for AV logo

Logo NordicScreen hvid og grøn

NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
E-mail:
info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22