Q-Play infoskærme til din butik

Med en eller flere Q-Play infoskærme i butikken er det super nemt at vise produkter, kampagner, tilbud, produktvideoer og meget mere til kunden – samtidig skaber det liv og bevægelse i butikken.

Produktvideoer fortæller mere end 1000 billeder

Lækre produktvideoer leveres ofte af producenten, eller kan egen-produceres til formålet. En video med eller uden lyd, giver unikke fordele som man normalt ikke får ved billeder. Det kan være alt fra unikke vinkler på et bestemt produkt, eller oplevelsen af en live catwalk med den nyeste modekollektion. Kunden bliver længere i butikken når der er infoskærme med aktivitet. Det er desuden en rigtig god måde at informerer om virksomhedens vision, mission og grønne aftryk.

8/10 kunder besøger en butik, fordi en infoskærm fanger deres interesse.

Computer i sofa

Kampagnestyring fra sofaen

Med funktionen ”Eventstyring” kan man med få klik oprette og vise en eller flere kampagner på en eller flere infoskærme i butikken. Funktionen er særdeles velegnet til større koncerner med butikker i hele verden. Det hele styres via Q-Play som er en online cloud løsning. Dette betyder, at man altid kan oprette og tilrette kampagner, som vises på bestemte tidspunkter efter eget valg. Kampagnen fra eventstyringsfunktionen, lægges ovenpå de eksisterende visninger der måtte være på skærmene. Når kampagnen slutter, går infoskærmen tilbage til oprindelig visning.

Kampagner kan planlægges i op til et år frem.

Desuden findes en tidsstyringsfunktion, som nemt kan bruges på simple visninger. Dette tillader, at man viser nogle bestemte spots fx. om formiddagen eller om eftermiddagen. Derved kan man vise en infoskærm med fx. kaffe til 10kr om formiddagen og middag for 2 om eftermiddagen.

Central styring af infoskærme og avanceret brugerstyring

Med gruppering af infoskærme i Q-Play, kan man nemt danne sig et overblik over alle skærme i koncernen. En gruppering af butikker kunne fx. være på lande, områder, eller noget helt andet. Desuden tilbydes en fleksibel visning af infoskærme i systemet. Derved kan man opsætte visningen så man får det optimale overblik.

Brugerstyring er en central funktion i Q-Play
Her er det muligt at lave unikke brugerrettigheder på den enkelte brugere, eller på en gruppe af brugere. Fx kan man give butikschefen ret til enten at oprette, slette, eller begge dele på egne skærme i Q-Play. Man kan sågar indsnævre et lille område på en infoskærm, som butikschefen frit kan styre, mens resten af skærmen styres af koncernen. – Derved opnås maximalt udnyttelse af butikkens infoskærme.

Infoskærm i butik
Computer i sofa

Grønt aftryk – Undgå trykt materiale

Når man anvender en dynamisk infoskærm fra Q-Play, kan man på få minutter udskifte enhver form for indhold.

Det sparer tid, skåner miljøet og din medarbejdere.

Medarbejdere skal ikke længere skifte trykt materiale, og kan derved bruge tiden på gulvet sammen med kunden, eller andre vigtige opgaver.

Det kræver kun en skærm og internet

 Kom hurtigt i gang: Opsæt en vilkårlig skærm og tilslut derefter
en HDMI Player fra NordicScreen, så er du kørende.


Komplet løsning: Ønsker du tilbud på en komplet løsning inkl.
skærme, kan vores forhandlere være behjælpelig med en løsning
der passer netop til jeres behov. Kontakt vores kundeservice.

Vores glade kunder

Bang&Olufsen logo
verdo-ref
Arbejdstilsynet logo
Bang&Olufsen logo
Hørkram logo
verdo-ref
Aalborg Universitet logo
bauhaus-ref

Få et opkald fra en af vores eksperter

Steffen Christensen
Logo NordicScreen hvid og grøn

NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
E-mail:
info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22