CASE

Møderumsskærme og infoskærme sparer Konventum både tid og penge

NordicScreen har i løbet af efteråret 2019 leveret en digital signage løsning til konferencecenteret Konventum.  Konventum er et moderne konference- og kursuscenter, beliggende ud til Øresund og kun 3 km fra Helsingørs charmerende bycentrum. Siden 1969 har stedet begejstret og inspireret mennesker, der har deltaget i konferencer, kurser, selskaber, golfophold og meget andet.

Konventum kontaktede NordicScreen, da de manglede en mødeskærms løsning som kunne skabe overblik over stedets mere end 50 mødelokaler.

Samarbejdet blev dog langt større end forventet, NordicScreen kunne løse en lang række af Konventums udfordringer med produkterne Q-Cal og Q-Play.

Q-Cal giver den nødvendige information

NordicScreens Q-Cal mødeskærme skaber det nødvendige overblik ved alle stedets lokaler. Det gøres ved, at der ud for alle lokaler er placeret en skærm som viser dagens aktiviteter.
Konventum blev bygget i 1969 og har siden vakt international anerkendelse med sin unikke arkitektur derfor var det også vigtigt, at skærmene fik et passende udtryk. For at sikre den bedste tilgængelighed, valgte Konventum i samarbejde med NordicScreen og udarbejde et design som viser de nødvendige informationer på en lækker og letlæselig måde. Skærmene er altid online og bliver opdateret realtime, hvis der skulle opstå ændringer.

Michael-Wax-Due

Michael Wax Due – IT-ansvarlig hos Konventum A/S i Helsingør.

”Vi har hos Konventum A/S igennem noget tid haft et stort ønske om at digitalisere vores informationsskilte samt papirskilte ved vores 57 mødelokaler. Vi har imidlertid haft en række krav til den løsning som vi ønskede at implementere og derfor har vi også ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner.”

konventum-moedeskaerm

Automatik skaber nye muligheder

Blandt vores mange integrationer som bl.a. indeholder Exchange og Google G-Suite valgte Konventum en integration til Picasso Tech hotel som til daglig bruges som booking system. Med en integration fra NordicScreen sker alt dataudveksling automatisk. Data på skærmen og i Picasso Tech hotel er altid opdateret og i synkroniseret. Medarbejderne i receptionen kan nu have 100% fokus på, at levere den bedst mulige oplevelse for stedets mange gæster.

Videovaeg-hos-konventum

Q-Play

Udover mødeskærme har Konventum valgt Q-Play Infoskærme. Det sikrer en præcis afvikling af ønskede materiale.

Blandt infoskærmenes mange muligheder er aktiviteter og kunstformidling. Konventum bruger desuden Q-Play til styring af en stor videovæg.

Q-Play skaber samlet arrangements overblik

Konventums automatiske integration til Picasso Tech hotel giver mulighed for, at kunne give gæster en oversigt over alle aktiviteter i huset. Denne visning er placeret på strategiske knudepunkter, så gæster kan se, hvilket lokale netop deres arrangement forgår i. Desuden var der ønske om, at man på oversigten har mulighed guide gæster til lokalet, resultatet blev en speciel udviklet retningsviser ud for hvert arrangement der ved hjælp af pile viser hvilken retning lokalet findes i.  

Michael-Wax-Due

Michael Wax Due – IT-ansvarlig hos Konventum A/S i Helsingør.

De krav vi havde til en ny løsning med digitale skilte var bl.a.:

  • Data skulle overføres automatisk fra vores bookingsystem til alle lokale- og informationsskilte.
  • Der skulle være mulighed for 2-vejs kommunikation (touchscreen muligheder) på lokaleskiltene.
  • Design og layout skulle være intuitivt og nemt at forstå for vores gæster.
  • Det bagvedliggende skabelon- og infosystem skulle være nemt at arbejde med for vores medarbejdere.
  • Samarbejdspartneren skulle være indstillet på nyudvikling og muligheden for at opstille testscenarier.

Restaurant booking – undgå kø ved restauranten

Seneste nyt i samarbejdet med Konventum er visning af bordplan i restauranten. Konventums personale brugte hver dag lang tid på, at udfylde bordplaner på papir som derefter blev hængt op. Denne løsning gav ikke det nødvendige overblik og ændringer krævede meget ekstra arbejde.

NordicScreen kunne løse denne udfordring super smart, da systemet allerede kender til de arrangementer der findes i huset den pågældende dag. I NordicScreen booking system kan personalet tildele borde til et arrangement. Vha. Q-Play vises en oversigt med den digitale bordplan som bliver opdateret i takt med, at evt. ændringer sker. Det betyder bl.a. at bordplanen kan vises flere steder i huset. Dermed undgår man kø ved restauranten.

Tidsstyring skabe maksimal værdi for gæsterne

Q-Plays tidsstyrings giver mulighed for, at vise det nødvendige informationer på de rigtige tidspunkter. Det betyder, at arrangement-oversigten vises om formiddagen når alle gæsterne ankommer, ved middagstid skifter denne til bordplanen fra restauranten. Det sikrer, at de informationer der vises, altid er aktuelle og værdiskabende for gæsterne.

Michael-Wax-Due

Michael Wax Due – IT-ansvarlig hos Konventum A/S i Helsingør.

”Vi er derfor rigtigt glade for at vi har valgt at indgå et samarbejde med NordicScreen, hvor vi har fået en samarbejdspartner der har været interesseret i at skabe og udvikle den helt rigtige løsning til os.

Vi fik hurtigt og nemt implementeret digitale skilte ved vores 57 mødelokaler med fuld integration til vores bookingsystem.

Den gode start på samarbejdet imellem Konventum A/S og NordicScreen har også betydet at vi hurtigt kastede os ud i en videreudvikling af vores digitale skilteplatform, og bl.a. fik udviklet en helt ny løsning til digital bordplanlægning i vores restaurant.

Med de nye digitale løsninger fra NordicScreen har gæster på Konventum kursus- og konferencecenter fået et bedre aktivitetsoverblik i hele huset.”

Er du interesseret i, at høre mere omkring møderumsskærme og infoskærm?

Skriv til os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på
tlf.: 71 92 62 22

10 + 4 =

Vores glade kunder

Bang&Olufsen logo
verdo-ref
Arbejdstilsynet logo
Bang&Olufsen logo
Hørkram logo
verdo-ref
Aalborg Universitet logo
bauhaus-ref

Forhandlere

LCD Media logo

i-Charge logo

Cipex logo

Profox logo

Proshop Europe logo

Provira logo

Johnsen logo

Itino logo

Jysk IT logo

Passion for AV logo

Logo NordicScreen hvid og grøn

NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
E-mail:
info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22