CASE

Sådan benytter Canopy by Hilton infoskærme og møderumsskærme

Canopy by Hilton er et livligt hotel, der skaber rammerne for et positivt ophold. Det er et hotel for dem, der leder efter en stimulerende og komfortabel oplevelse. NordicScreen er bl.a. med til at skabe denne stimulerende oplevelse i form af infoskærm og møderumsskærme.

Canopy by Hilton skaber overblik for deres gæster

Hotellets mange gæster og konferencedeltagere får hurtigt et overblik med Q-Play Infoskærme og Q-Cal Møderumsskærme fra NordicScreen.
På infoskærmen får gæsterne et overblik over møderne i de forskellige møderum ved, at kombinere vores to produkter.

Desuden bliver gæsterne præsenteret for en COVID-19 video, så de ved hvordan de skal tage deres sikkerhedsforanstaltninger på hotellet. En lokal vejrudsigt i Baltimore er også relevant, når man som gæst på hotellet skal ud at besøge byen. Alt sammen i Canopy by Hiltons eget design.

Canopy Hotel infoskærm

En automatisk løsning sparer tid

Med en integration til Google og Office365 slipper kunden for, at opdatere indholdet manuelt og dermed sparer de rigtig mange timer. Den automatiske integration gør, at hotellets infoskærme og møderumsskærme altid er opdateret med indholdet fra deres kalender. Hele løsningen opdateres også automatisk, så nye funktioner automatisk udrulles til alle skærme.

canopy hotel infoskærm møderum
canopy hotel møderumsskærm

Q-Cal Møderumsskærme

Foran hvert mødelokale har hotellet en Q-Cal møderumskærm hængende, der viser et overblik over møder der er booket i de enkelte mødelokaler. Møderumsskærme indekerer med rød eller grønt LED lys om lokalet er ledigt eller optaget. Med Ad-Hoc bookingmuligheden kan gæster nemt tage et kort møde i lokalet uden, at have booket lokalet inden.

Q-Play Infoskærme

Alle dagens møder i hotellet bliver vist på en infoskærm, der hænger i lobbyen. Infoskærmen viser også vejrudsigten til gæster samtidig med, at hotellet viser deres reklamevideo, billeder og nyheder fra hele verden. Infoskærmen anvendes uden ekstra hardware, da hotellet anvender vores indbyggede LG Player, der kan køre på alle LG professionelle skærme. Det betyder mindre support på hardware samt langt mindre strømforbrug.
canopy hotel infoskaerm lobby

Support

 Skulle Canopy by Hilton have brug for support, er der fri adgang til NordicScreens amerikanske support – uden tidsforskel. Desuden har de også fri adgang til NordicScreen 2. level support i Danmark.

Få et opkald fra en af vores eksperter

Steffen Christensen

Vores glade kunder

Bang&Olufsen logo
verdo-ref
Arbejdstilsynet logo
Bang&Olufsen logo
Hørkram logo
verdo-ref
Aalborg Universitet logo
bauhaus-ref
Logo NordicScreen hvid og grøn

NordicScreen ApS  •  Normansvej 1, 8920 Randers NV
E-mail:
info@nordicscreen.dk   •   Tlf.: 71 92 62 22